Konferens

Konferens eller kick-off i Blekinge

Varför inte konferera i lite annorlunda, avstressande, lantlig och naturnära miljö? Vår åttakantiga grillhydda, belägen alldeles bredvid den brusande ån och med den levande elden i mitten, skapar en unik atmosfär. En perfekt plats att hålla företagets årliga konferens eller kick off. Efter en dag med möten kan det vara skönt att koppla av i någon av våra badtunnor eller i anläggningens egen bar. En separat konferenslokal finns nu också upp i gårdsmiljön där ni också finner vår gårdsbutik. Snärjeskogen kan erbjuda ett stort urval av aktiviteter vid sidan av er konferens eller för företagets stora kick-off nära Skåne och Kronoberg!

En komplett konferensanläggning

Snärjeskogen är en av Blekinges mest kompletta konferensanläggningar belägen mitt emellan Karlhamn Olofström och Sölvesborg och med möjlighet till att både hålla viktiga möten eller företagets kick-off i Blekinge.
Här finns möjligheter att enbart konferera och äta lunch eller kombinera detta med någon av våra egna övriga aktiviteter eller något tillsammans med våra samarbetspartners.

Konferensen hos Snärjeskogen skapar nya möjligheter

Vi tillhandahåller den vanliga konferensutrustningen, som anteckningsmaterial och projektor för er dator.
Här finns möjlighet att flytta ut arbetet mitt ute i bokskogen om vädret tillåter.
Rejäl lunch och fika  serveras.