Snärjeskogen i Blekinge fixar era unika upplevelser med allt från kund och företagsevent, bröllopsfest, födelsedagar eller kompisfester för grupper om minst 12 personer.

Aktiviteter

Badtunnor

Att bada badtunna är en otrolig avslappnade och härlig upplevelse. Här kan du passa på att bada oavsett om det är vinter eller sommar. Varje tunna rymmer 3.500 liter nytt vatten. Innan det är dags att bada i våra badtunnor fylls de på med friskt åvatten som värms upp till +37º. Här kan man sitta 10 personer i varje tunna i var och en av våra 6 tunnor.

Känslan är speciellt stor på kvällen med belysning på skog och vatten. Att bada badtunna är fantastiskt  under årets alla fyra årstider. Men ju ruskigare vädret är, desto större blir upplevelsen! Det finns möjlighet till en kall och skön ”avrivare” för den modige i ån. Alldeles bredvid tunnorna finns våra gemytliga omklädningsrum. Våra badtunnor rengörs med enbart naturlig såpa. Att bada badtunna kombineras oftast med olika matförslag. Se menyer för er helhetsupplevelse, klicka Här.

I detta arrangemang kan även badet kombineras med femkamp, whiskyprovning, kräftfiskeupplevelse, konferens samt boende.

Whiskyprovning

Att utforska och jämföra olika whiskysorter är en spännande upplevelse. Upplev vår Whiskyprovning i Blekinge! Givetvis säger vi inte nej ifall ni är ifrån Skåne eller Kronoberg heller. Låt oss guida dig in i Whiskyns värld! En populär whiskyprovning är då vi smakar på en kvalitetswhisky från varje region. Whiskyprovningen omfattar totalt fem sorter. Där får deltagarna uppleva en smakresa genom Skottland och får prova en typisk Whisky från varje region.

Whiskyprovning med skiftande karaktär. Både klimat och tradition spelar en viktig roll i karaktären på whiskyn i. Vissa destillerier ligger oss extra varmt om hjärtat. Under denna whiskyprovning provas fem sorter med mycket olik karaktär.

Kräftfiske

Under augusti och september så är det kräftfiske som gäller på Snärjeskogen. Skynda dig att boka plats för detta unika arrangemang. Bokning av kräftfiske görs i samband med ert event, mat och bad i våra badtunnor.